Ja..

Ikväll är det fest! Vilka är med? =)


Var är sommaren?

Jag börjar undra nu. Var är den? Kommer den i år? Hoppas verkligen det i alla fall..
Kommer inte överleva en kall, mörk och lång vinter utan lite värme nu under sommaren!
Snälla, kom nu!

Var på stan med Issan idag. Känns som det var ett tag sen jag var det. Så det var kul. Jag sa till Issan att vi inte skulle gå in på scorett för det skulle bara sluta med att vi gick därifrån med ett par skor. Och det var just det som hände. Vi var ganska nöjda faktiskt, hehe.
När vi senare gick ner på gågatan ville Issan bara in och "titta" på wedins. Yeah right! Vi gick därifrån med var sitt par skor igen.
Men vadå, det är ju så jävla skönt att köpa skor. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Men när man har hittat ett par skor man vill ha och går till kassan för att betala, känner man sig bara så nöjd och längtar till man kommer hem så man får sätta juvelerna på fötterna.
Tror bara att ni tjejer förstår vad jag menar. Eller hur? Killar har nog inte den känslan när dom shoppar, hehe.

Jaja, dags att sätta på teven och se om det nåt värt att se.

Puss & Kram


Eva Cassidy - Fields Of Gold

Bästa låten just nu...

Jobbet

Idag har jag varit och träffat mina blivande arbetskollegor.. Det var verkligen en salig blandning av alla åldrar och kvinnor och män. Men det ser stabilt ut.
Vi gick igenom en massa saker. Men det som fastnade mest hos mig var just var vi ska ha utbildningarna. Det blir eventuellt Tyskland, Danmark och Usa. Hoppas jag blir en av dom som får åka till Usa. Skulle vara grymt kul. Men inte helt fel att åka till Tyskland eller Danmark heller.
Lönen var inte heller helt fel! hehe..
Nu vill jag bara börja jobba. Men jag får vänta till 11 augusti. Då drar vi igång. Fan vad kul det ska bli...

Nu ska jag ut i solen. Ha en bra midsommar! Det ska jag ha..

kram, kram

Jaa

Har varit och skrivit på anställningspapprena i morse... Ni är jag anställd. Yes!
Känns riktigt kul. Längtar tills jag får börja arbeta.
Har också varit och bränt lite kalorier på gymmet. Är inte i så bra form som jag önskar (och tror) men det kommer väl:)
Btw... köp aldrig boil in bag ris. Smakar skit!

Ses och hörs

Goofy hej...

Okej. Då var vi här igen. Ett inlägg varannan månad. Eller vart annat år. Det är ungfär så mycket som jag bloggar..
Men vadå? Jag har ändå inte så mycket att säga förutom att livet är härligt och sommaren är här. Desutom har 1906 öppnat sin uteservering. Kan livet bli mycket bättre? Nej tror inte det!

Btw, har just sett min favoritfilm av alla tider. The holiday. Så jävla bra film. Måste ses av alla som är hopplösa romantiker så som jag.

Annars har dagen präglats av lite jobb, middag med Stink och efter det sett den tidigare nämnda filmen. Stina somnade. (Som hon brukar göra när man ska se tv eller film.) Alltid lika trött, hehe.

Vad ska man göra på midsommar då? Ingen verkar ha några planer. Alltid samma sak varje år med alla stor storhelger. Men det lär ju bli i år som alla andra år. I sista stund drar man ihop ett gäng och grillar och har det bra. Vi får hoppas på det!
Nu väntar kvarnvallen med lite fotboll.
Over and out