julen...

Ja, den närmar sig med stormsteg. Fast det säger man ju alltid varje år. Men det är ju faktiskt sant. Den gör ju det. Nyss var det ju sommar, och det känns som det var igår jag sprang ut ur skolan med champangen i högst hugg och tjoade. Man har som inte märkt att det har blivit vinter. Årstiderna smälter som ihop så bra. Jag tycker det är skönt (förutom att vi inte har nån snö än).
Julen är ju så härlig. Man har en bra anledning att storstäda innan alla julsaker ska fram. Man pyntar och gör fint. Och även fast det är så mörkt ute, gör det inte så mycket. För alla har ljus så det räcker och blir över i 20 år, minst!!
Men det här med att köpa julklappar är lite jobbigt. Jag har så dålig fantasi och jag har i princip alla åldersgrupper att köpa till. Så jag vet inte riktigt hur det ska gå?! Men det blir nog som vanligt. Man panikhandlar allt dagen före julafton. Det brukar ändå funka bäst för mig i alla fall. Jag är mest effektiv när jag har bråttom eller om man har en dead line till något.
Det ska bli så himla skönt att komma hem till jul. Jag inte har varit hemma på 2 jular, så nu är det dags. Det tycker nog min familj också.

Ha en god jul allihopa!

Kramar